söndag 29 mars 2009

Nina fyllde 21!

Ett trött födelesedagsbarn som hade ägnat dagen åt högskoleprov!

Vi hamnade på en pub vid Church street i Stoke Newington

Marias syster, Karin

Jenny och Jag
Vi hade en trevlig men trött kväll!

onsdag 25 mars 2009

ja nåt är borta men nåt hittas, varje dag.



Jag har sett livet från båda sidor nu,
från upp och ner och ändå ser jag bara livsillusioner och nu minns jag jag förstår inte livet, inte det minsta.

Har sett allt från båda sidor nu,
från in och ut och ändå ser jag nu bara illusioner


Idag

Struntade jag i att gå till spinningen och tog första bästa buss in till stan istället, jag orkade inte med min vanliga rutin idag. Åkte in till Tottenham Court Road och gick in till Starbucks, beställde grande white americano med soyamjölk och satte mig ner i en soffa och läste bok. Jag har ingen aning om hur länge jag satt där men det var så skönt att få vara ensam i smeten, inte göra alla mina påhittade måsten.
Efteråt gick jag ut till skobutiken Office, köpte mig ett par nya fina vita converse, killen som hjälpte mig med mina skor var dessutom sjukt söt!

Jag behövde den här dagen, jag har tänkt igenom mycket och efter ett par veckor av nedstämdhet känner jag mig idag lite gladare.

måndag 23 mars 2009

Brillor

I helgen hittade jag de här tjusiga brillorna på
Camden market för 5 pund.

söndag 22 mars 2009

Söndag

Det har varit en fin söndag. Började dagen i Angel där jag, Maria och Sanna köpte present till Nina som fyller 21 på Lördag.
Efter det åkte vi in till stan, mötte upp Nina och hängde i en park vid Russel Square, lyssnade på musik och åt mat från Sainsbury's. Jenny kom förbi också men då hade det hunnit bli kallt så vi fick sätta oss på Starbucks i TCR. Där det kom in en herre med tunna svarta nylonstrumpbyxor, stringtrosor och en fleecetröja som slutade ovanför rumpan. Hm? Det var obehagligt, jag undrar vad han ville med det.
När det började skymma tog vi oss in till Trafalgar Square, köpte mer mat på Tesco och promenerade till en park nära Buckingham Palace. Det var lite kallt men oerhört mysigt att sitta i mörkret på en filt, bredvid ett hav med påskliljor med utsikt till London eye.
Fint ska det va.

lördag 21 mars 2009

Brick Lane

I Fredags åkte jag till Brick lane med vännerna för att puba! Det blev en rolig kväll med för mycket vin kan jag lova! Vi hamnade senare på kvällen på en klubb som hette nånting i stil med 93 east street. Vaknade upp idag i Bounce Green med världens baksmälla som har hållt i sig hela dagen! Fy. Men det var det värt.





torsdag 19 mars 2009

Marmite

Efter nästan sju månader i London tog jag mig idag mod att smaka Marmite, ett toastpålägg som många britter håller kärt. Antingen hatar man eller så älskar man det.
Jag hatade det.
Det var avskyvärt, väldigt salt och jag mådde lite illa.

söndag 15 mars 2009

"how much for the ball?"


Dagen började i Crouch End där jag och Sanna hjälpte Maria att köpa smink på Boots.
Jag tror vi lyckdes med uppdraget rätt bra!
Vi åkte sedan tillbaka till Stroud Green, köpte en basketboll och hängde i Finsbury Park. Våren har verkligen kommit till London nu, blommor överallt, träden blommar och jag har redan sett en fjäril. Underbart! Låt oss hoppas att ni hemma i Sverige också får vår snart!
Lite senare kom också Nina, Jenny och Sara. Det blev inte så mycket bollspelande för att varenda basketkorg var upptagen så vi lyssnade mest på musik och åt tefatsgodis.
Jag älskar våren!

Patrick Wolf på Koko

Det var ett trångt Koko

Vi körde nyktert, allt för patrick

YE!

Patrick Wolf var mycket bra! Han spelade både gamla och nya låtar, bland annat min favorit Tristan! Jag längtar tills plattan släpps så man kan få lyssna in sin ordentligt.
Jag vill ha mer Patrick!
Efteråt åkte vi till en hemmafest i tollington park, där alla som ville fick komma!
Det spelades livemusik och Josh Weller skulle även ha spelat men han var tydligen full i Shoreditch, Haha!
En mycket lyckad kväll blev det iaf!

söndag 8 mars 2009

Ännu en helg

I lördags åkte jag och Jenny till portobello för att köpa Mumford and Sons ep på Rough Trade, dock fanns det inga exemplar inne men personalen var så snälla och ringde in varsitt exemplar till oss från deras andra butik i Brick Lane. Så för att fördriva tiden åt vi en English breakfast ute i solen, den var riktigt god!
Jag blev väldigt nöjd av den här måltiden.

Jenny mitt i maten

efteråt mötte vi upp resten av vårt gäng i Camden uppe på starbucks uteserverning

Jag frös som vanligt men vart glad över att få låna Jennys vantar.

Sanna och Jenny

Det har varit en helt okej helg, min lön är dock nästintill slut och jag har köpt två skivor och resten har spenderats på mat. Det här håller inte. Jag måste börja ta med mig matsäck och handla krubb på tesco eller nått när jag blir hungrig.

onsdag 4 mars 2009

Pushing Up Daisies




Jay Jay Pistolet <3
Den här låten gör mig alldeles varm innombords.

måndag 2 mars 2009

Fin dag

Idag var det soligt och varmt ute, gick till Finsbury Park tillsammans med Jenny, Maria och Sanna. Vi drack kaffe och te och bara njöt av solen som gav oss ny energi.
Jag behövde den här dagen.

Åh, har beställt biljett till Mumford and Sons den 8:e april på Scala till mig och Oggy! Jag är lite lycklig över detta. Plus att de har äntligen lagt ut låten the Cave på sin myspace, gå in och lyssna!

söndag 1 mars 2009

Hela veckan har kännts konstig. Jag har varit ofokuserad, klumpig, tankspridd och haft svårt att hänga med i mina vänners konversationer. Jag är så trött på min vardagsrutin, trött på att vara au-pair.
Jag vantrivs egentligen inte på något sätt men jag känner mig bara så förbannat less på allt.
London är en fantastisk storstad och jag har roligare än någonsin... men jag är tillochmed trött på att ha roligt.
Kan ni förstå hur jag menar?