fredag 28 maj 2010

Bank holiday-helg!

Äntligen fredag, den här veckan har gått så långsamt och jag har varit konstant trött. Idag när jag kom hem la mig direkt i sängen för att sova, vakna, äta och sen för att sova igen. Klockan är lite över tolv här i England och jag kanske vaknade för en halvtimme sen, med kläderna på. Tjejerna i huset var som vanligt supperpeppade på utgång, nej fy. Är inte sugen på att dricka bort mina pengar jag jobbar röven för... Så en ganska tråkig fredag so far. Imorgon ska jag på picknick med jobbet i Hyde Park, önskar nu att jag hade sagt nej. Fast ska försöka komma loss ganska tidigt så jag kan träffa min bästaste Mark, träffade honom igår men saknar honom redan så mycket! Haha.

Bank Holiday på måndag, underbart. Sen nästa vecka ska jobbet vara stängt fredag och måndag för ombyggnad, så då blir man ledig plus får betalat! YES!!! Och veckan efter det ska jag hem till Sverige så då jobbar jag inte måndag efter helgen. Jag behöver verkligen det här.

Sitter nu och lyssnar på Agnes skiva (faktiskt) och jag saknar er alla så mycket.
Hoppas ni mår bra vänner!

måndag 24 maj 2010

lördag 22 maj 2010

Sommar.

Vädret i London idag är fantastiskt, strålande sol och 26 grader. Har ätit jordgubbar i Archway Park med Matilda och Isabell. Snart ska vi dricka vin och försvinna ut nånstans i Londonvimlet. Livet är allt bra fint ibland.

onsdag 19 maj 2010

22:36

Jobbet idag var helt galet, kö utanför dörren av hungriga kontorsmänniskor som ville ha sallad till luch. Jösses. Kvittomaskinen blev också tokig och skrev ut två rullar på och samma gång. Dessutom vägrade min kassa fungera och all mat tog typ slut. Herregud.

När jag kom hem vart jag dock så rastlös så jag var bara tvungen att göra något. Slutade med att jag powerwalkade till Morrisons för att handla mat. Lallade runt där en timme med min kundvagn och handlade för hela 25 pund. Så mycket mat har jag inte handlat på säkert två månader, haha.


(Grattis till Oggy-poggy som fyller 21 år idag <3)

tisdag 18 maj 2010

I speak because I can





















Allt med London känns så rätt just nu. Jag är lycklig här och det allra bästa, helt galet kär. Imorgon är det elva månader sen jag och Mark träffades och allt mellan oss blir bara bättre.

Sitter just nu och lyssnar på Laura Marling och väntar på att få åka in och möta min karl vid St Pauls cathedral, stackarn jobbar sena kvällar varenda dag. Han har ansökt om att få åka och jobba i Hong Kong i tre månader till hösten/vintern. Jag hoppas verkligen han får åka, för då följer jag ju lätt med! Bo i gratis i lyxlägenhet tackar man ju inte nej till.

tisdag 11 maj 2010

Längtar efter helg

Äntligen lider tisdagen mot sitt slut. Jobbet var stressigt idag och jag kände mig bara grinig och omotiverad. Varför ska jag överhuvudtaget bry mig om att göra mitt bästa på mitt förbannade skitjobb? Om det inte vore för att jag hade helgerna ledigt hade jag tagit mig tid att hitta ett nytt jobb... Oh well, imorgon känns nog allt lite bättre.
Jag börjar ändå trivas väldigt bra med mitt nya liv och att flytta tillbaka till Sverige i höst känns inte aktuellt, jag tycker om att bo här. Sen att jag har min finaste kille Mark här gör inte saken sämre. Han har dock mycket att göra på jobbet just nu så kanske inte kan träffa honom förens på torsdag. Jag längtar ihjäl mig redan. Jag behöver hans varma kramar och mjuka kyssar.

Har förresten bokat en kort visit till Sverige, mellan 12:e till 14:e Juni. Hittade billiga flygbiljetter så kunde inte låta bli, har ju inte sett min familj sen i Januari... Sen ska jag ju såklart åka över igen i sommar lite längre!

måndag 10 maj 2010

the north

Förra helgen spenderde jag hos Marks föräldrar och bröder i norra England. Det blev mycket god mat hemma huset, filmkväll, pubkväll med Marks vänner, turistande runt Engelska landsbyggden och kuststaden Whitby. the Dales i YorkshireEngelska landsbyggdenWhitbyMark och jag under ett valkäkben

Nästan hela familjen Richardson's