torsdag 25 juni 2009

BLÖH

Mitt jobb består idag av att stryka, baka äpplekaka och handla bröd. Seriöst jag står inte ut med det här längre! Jag tänker inte vara fin i kanten och ursäkta mig för att jag klagar. JAG ÄR LESS PÅ SKITEN! Har dessutom skapat mig en massa trubbel den här veckan.
En god nyhet är iaf att igår köpte jag en blommig klänning från topshop, lägger ut bild i nästa inlägg.

4 kommentarer:

Sandra sa...

Hjärtingen! Kom hem och umgås med mig istället. ;) Vilket datum åker du hem?
<3

m.simma sa...

BLÖH. Man får klaga. Det är ett skitjobb.

Och vi måste skypa snart igen, jag är så nyfiken.

Rebecca sa...

Stå ut lite till gumman, snart över. Ledsen att jag inte hälsat på, saker blev ju lite komplicerade här över i Sverige. Men ser framemot att ses när du kommer hem lovie. Puss.

Ulrika sa...

Dear Elin,

Så man blir alltså "less på skiten" ibland? Man får väl ställa in sig på att de inte kan vara kul eller slppt hela tiden.. Jag tycker det är jättestarkt av dig att du har klarat av det här Elin.

Själv har jag just bokat mitt flyg idag. Jag ska skicka iväg mail till både dig och familjen Doyland nu i veckan som kommer. Det är lite saker jag undrar över, sånt som du nu har fått erfarenhet av. Imorgon har jag uppkörning och det kommer att kännas himla pirrigt!! Just nu orkar jag inte tänka på det - too much information for my head liksom. Förresten, är du nöjd med din engelska nu efter ett år?

Många Kramar från Ulrika